Eetcafe De Buren

Gelegen aan het mooiste plein van Curacao, staat garant voor lekker eten, drinken en genieten.

Daghap (Specials)

Ons verhaal

Eetcafe De Buren Eetcafe De Buren, gelegen aan het mooiste plein van Curacao, staat garant voor lekker eten, drinken en genieten.

Eetcafe De Buren ligt midden in de historische wijk van Willemstad, Punda.
Punda is de oude en betoverende binnenstad van Curacao en wordt gekenmerkt door haar kleine straatjes en steegjes vol kleur en leven.
De naam Punda stamt af van het Nederlandse woord ‘de Punt’, wat in het papiaments vertaald werd als Punta en later verbasterde tot Punda. In de zeventiende eeuw fungeerde de wijk als de vrijhaven. In 1635 werd een fort gebouwd om de haveningang van Punda te beschermen: Fort Amsterdam. De haven ligt gelegen aan de oostelijke kant van de Sint Annabaai, waar u nu de befaamde achttiende eeuwse gekleurde pakhuizen aan de handelskade kunt vinden.
Een deel van deze wijk staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
Vandaag de dag kunt u heerlijk winkelen in de pittoreske sfeer van Punda. Strijkt u eens neer na het bekijken van de reusachtige schepen in de Sint Annabaai of na het vele winkelen voor een wijntje of een biertje en maak een keuze uit de uitgebreide snackkaart.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een kop koffie met iets lekkers, een stevig ontbijt, een lekkere lunch en een goed diner. Ook biedt de Buren gratis Internet op het terras. Dus welkom bij Eetcafe De Buren,  want een goede Buur is beter dan een verre vriend, nietwaar?

Openingsuren

Maandag – Zaterdag

09:00am – 11:00pm

Zondag
02:30pm – 11:00pm

Drop Us a Line

Wees niet verlegen, laat ons weten als we u van dienst kunnen zijn!

Bellen +599 9 465 0941